Opcionális képzések

A Munio Önvédelmi Műhely™ természetesen nem fed le minden lehetséges vészhelyzetet, csak a kiszabadulásra fókuszál. Ezért más képzéseket is kínálunk, amelyeken a Műhely után ottmaradó érdeklődők részt vehetnek, de külön is igényelhetők.

Aggyal-hanggal modul

Az önvédelem során mentális folyamaton is végig megyünk, úgy, hogy nem vagyunk tudatában, mit miért, vagy miért nem csinálunk. Honnan jön a Lefagyás! / Futás! / Harcolj! parancs? Mit művel Veled az adrenalin? Miért nehéz bántanod azt, aki bánt? Ha erőt alkalmazol, erőszakos vagy? Hova lesz a hangod? Hogyan élnek vissza a ragadozók azzal, amit nem tudsz magadról? 

Készülj egy kiselőadásra, aha-élményekre, néhány lélekerősítő helyzetgyakorlatra, és hogy visszakapod az agyad és a hangod!

  • A szemináriumot vezeti: Szalai András
  • Időtartama: 60 perc

Kézzel-lábbal modul

Ha a munio és más tárgy sincs a kezed ügyében, ne felejtsd el, hogy a kezed és a lábad, a könyököd és a térded mindig nálad van! Ez azt jelenti, hogy valójában sosem vagy fegyvertelen

Persze a saját testeddel védekezni és támadni tudni kell: nem önveszélyes módon, hanem a természetes reflexeidre és az adottságaidra építve, hogy elő is jöjjön, ha kell. 

Készülj egy kis izzadásra, és hogy számodra is ki fog derülni, mi mindenre vagy képes!

  • A képzést vezeti: SZERVEZÉS ALATT
  • Időtartama:

Háton-hason modul

Ha nem tudsz elfutni, mert zárt térben ülsz vagy fekszel, vagy sarokba vagy szorítva... Ha az, akit ismersz, egyszer csak elkezd illetlenül viselkedni, sőt, le akar fogni... Ha egy idegen ránt a földre, és rugdos, vagy rád térdel, vagy a falhoz présel, vagy rányom az asztalra...

Ilyenkor is van kiút! A nemi erőszak megelőzhető és megakadályozható, ha megtanulsz határt vonni, és betartatni azzal, aki nem tiszteli. Van hozzá hangod, jogos indulatod és négy végtagod!

  • A képzést vezeti: SZERVEZÉS ALATT
  • Időtartama:

0

 .