Munió Önvédelmi Műhely™

Középiskolai, kollégiumi, edzőtermi, egyesületi és céges megelőző programunk azokhoz viszi el az önvédelemhez szükséges alapvető tudást és eszközt, akiknek az életébe nem fér bele a pusztakezes önvédelem rendszeres gyakorlása. A Műhely célja képessé tenni a résztvevőket arra, hogy azonnal kiszabaduljanak a vészhelyzetből.

A legalsó korhatár 14 év, a munió használatához ugyanis bizonyos fizikai erő és lelki érettség kell. A csoport létszáma min. 6 fő, illetve max. 16 fő, hogy mindenkire jusson idő. A gyakorlást az instruktor és asszisztense vezeti. A teljes program időtartama 90 perc, középiskolában (2x)45 perc.

Önvédelmi Szeminárium

Egyedülálló rendszeres ismeretterjesztő programunk civileknek nyújt életmentő tudást, gyakorlatias áttekintést adva az erőszak és az önvédelem témaköréről. A vetítéses előadás 60 perc, amit 30 perc kérdezz-felelek követ. A program ára csak 2000 Ft / fő.

Árak és ajándék jegy  

Saját szervezésű, rendszeres képzéseinketFaceBook-on hirdetjük. Az alsó korhatár 18 év, gondviselő jelenlétével vagy nyilatkozatával 14. A belépő ára 5000 Ft. Egy munió házhoz szállítása ugyanennyibe kerül, ezért inkább javasoljuk a teljes programon való részvételt. Megéri!

Az igényelt Műhely (és Szeminárium) ára:

  • középiskola / középiskolás: 3000 Ft / fő
  • kollégium / főiskolás: 4000 Ft / fő
  • edzőterem, egyesület: 5000 Ft /fő
  • cég: megegyezés szerint.

Az árban benne van egy választható munió!

Középiskolai programunk

A Szeminárium anyagát pedagógusoknak 60 vagy 90 percben adjuk át, diákoknak osztályfőnöki óra keretében a diák verziót (45 perc). Tornaóra keretében a verbális határvédelmet és a munió használatát is megtanítjuk (1x vagy 2x 45 perc).

Programok igénylése

Ha Műhelyt és/vagy Szemináriumot szeretne igényelni a saját intézményébe, klubjába vagy munkahelyére, kérjük olvassa el tájékoztatónkat és töltse ki az űrlapot. Az űrlap nem kötelezi semmire, a részletekről e-mailben egyeztetünk.

Okleveles instruktor

A munió nem csupán kulcstartó, hanem önvédelmi program. Fő célunk nem az eszköz eladása, hanem a használatát megtanítani minél több embernek. Az önvédelem oktatása felelősséggel jár, ezért a Műhelyt csak Phil által hitelesített oktató taníthatja. Hazánkban csak egy ilyen oktató van, Budapesten, Szalai András.

0

 .