Munió Önvédelmi Műhely™

Középiskolai, kollégiumi, edzőtermi, egyesületi és céges megelőző programunk azokhoz viszi el az önvédelemhez szükséges alapvető tudást és eszközt, akiknek az életébe nem fér bele a pusztakezes önvédelem rendszeres gyakorlása. A Műhely célja képessé tenni a résztvevőket arra, hogy vészhelyzetekből kiszabaduljanak.

A legalsó korhatár 14 év, a munió használatához ugyanis bizonyos fizikai erő és lelki érettség kell. A csoport létszáma min. 6 fő, illetve max. 16 fő, hogy mindenkire jusson idő. A gyakorlást az instruktor és asszisztense vezeti. A teljes program időtartama 90 perc, középiskolában (2x)45 perc.

Önvédelmi Szeminárium

Egyedülálló rendszeres ismeretterjesztő programunk civileknek nyújt életmentő elméleti tudást, gyakorlatias áttekintést adva az erőszak és az önvédelem témaköréről. A vetítéses előadás 60 perc, amit 30 perc kérdezz-felelek követ. 

Rendszeres program, árak

Saját szervezésűrendszeres képzésünk a Szeminárium és a Műhely, az elmélet és a gyakorlat együttese (2x90 perc)

A képzést a FaceBook-on havonta hirdetjük. 

A részvétel alsó korhatára 18 év, de gondviselő jelenlétével vagy nyilatkozatával 14 év

A belépő felnőttnek 5000 Ft, diáknak 3000 FtAz árban benne van egy választható munió!

A programot kollégium, edzőterem, egyesület, cég is igényelheti, illetve névre szólóan ajándékozható:

Középiskolai programunk

A Szeminárium anyagát pedagógusoknak 60 vagy 90 percben adjuk át, diákoknak osztályfőnöki óra keretében a diák verziót (45 perc). Tornaóra keretében a verbális határvédelmet és a munió használatát is megtanítjuk (1x vagy 2x 45 perc).

Programok igénylése

Ha Műhelyt és/vagy Szemináriumot igényelne intézményébe, munkahelyére vagy klubjába, kérjük olvassa el tájékoztatónkat, és töltse ki az űrlapot. Az űrlap nem kötelezi semmire, a részletekről e-mailben egyeztetünk.

Okleveles instruktor

A munió nem csak kulcstartó, hanem önvédelmi program. A célunk nem az eszköz eladása, hanem a használatát megtanítani minél több embernek. Az önvédelem oktatása felelősséggel jár, ezért a Műhelyt csak hitelesített oktató taníthatja. Hazánkban csak egy oktató van, Szalai András.

0

 .